Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Železničar predstavio veliko pojačanje: Brana Ilić u Pančevu - | K-013 Portal

Železničar predstavio veliko pojačanje: Brana Ilić u Pančevu

brana ilic, fk zeleznicar pancevo

Kako je i zvanično povređno od strane kluba, bivši napadač Partizana i Vojvodine Brana Ilić novo je pojačanje pančevačkog Železničara.

Posle Zemuna, Rada, Partizana, Vojvodine, kazahstanskog Aktobea, PAS Janjine, solunskog Arisa, Kišvardija i Inđije put je nekadašnjeg šampiona Srbije doveo u Pančevo. Dolazak napadača koji je sa crno-belima dva puta bio prvak zemlje ističe jasne ambicije Želje da se plasira u Superligu.

Prvi čovek kluba Zoran Naunković ističe da je sa Ilićem lako postignut dogovor.

"Dobili smo prvo pojačanje. Brana je poznato ime u svetu fudbala i zaista mi je veliko zadovoljstvo što smo uspeli da postignemo dogovor sa takvim igračem. Dovoljno mi je bilo dva, tri razgovora da se uverim o kakvom čoveku je reč. Verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo sve ciljeve koje budemo imali u novoj sezoni".

Istakao je 36-godišnji fudbaler da je zadovoljan što je postao deo tima iz Pančeva.

"Zaista mi je drago što sam u Pančevu. Mnogo lepih reči od ljudi iz fudbala, ali i nekadašnjih saigrača, čuo sam o Fudbalskom klubu Železničar. Brzo smo se dogovorili oko svega i ovim putem želim da se zahvalim čelnim ljudima kluba na ukazanom poverenju. Nikada mi nije bilo teško da se uklopim u novu sredinu, a ono što je najvažnije jeste činjenica da je Železničar sačuvao kostur ekipe. Mnoge igrače poznajem od ranije i verujem da ćemo svi zajedno doprineti dobrim rezultatima Železničara u novoj sezoni".

Ilić je prvo pojačanje Železničara, koji je najavio još novih akvizicija. Početak priprema kluba iz Pančeva za novu sezonu zakazan je za 28. jun.

(Maxbet Sport)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS