Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 7 medalja za pančevačke strelce u Ligi kadeta i mlađih juniora Vojvodine 2020/21 - | K-013 Portal

7 medalja za pančevačke strelce u Ligi kadeta i mlađih juniora Vojvodine 2020/21

sd pancevo 1813

Nakon tri održana kola Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finalno takmičenje za kraj sezone 2020/21, na kojem je nastupilo jedanaest mladih takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Najpre je održano kvalifikaciono takmičenje i proglašeni najbolji takmičari kadetskih kategorija, a onda i četiri finala od po osam najboljih mlađih juniora i juniorki po kategorijama puškom i pištoljem, i proglašeni po tri najbolja.

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta a u finalu i zlatnu medalju za prvo mesto u konkurenciji mlađih juniora pištoljem ispred dva pančevca, Stefana Kešišjana koji je osvojio srebrnu i Velimira Ninkovića koji je osvojio bronzanu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem.

Pored Marka, za ekipu kadeta koja je prva, nastupili su Nemanja Đorđević i Ognjen Bunčić, a sva tri osvajača medalja su činili ekipu mlađih juniora koja je osvojila prvo mesto.

Za ekipu mlađih juniorki pištoljem koja je osvojila treće mesto, nastupile su Marina Mijatović, Asja i Katja Bogdnović.

Aleksa Rakonjac je ubedljivo vodio u kategoriji mlađih juniora, i osvojio zlatnu medalju, a sa Ognjenom Lukićem i Nemanjom Đorđevićem osvojio i treće mesto za ekipu mlađih juniora puškom.

Teodora Kondić je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja puškom, a Iva Rakonjac se u finalu izborila za bronzanu medalju u konkurenciji mlađih juniorki.

Pored Teodore i Ive, za ekipu kadetkinja puškom koja je osvojila drugo mesto, nastupala je i Katja Bogdanović.

Nakon ovog takmičenja, za završetak sezone 2020/21. godine preostalo je još Prvenstvo Srbije po B i C programu, koje će biti održano sredinom maja u Guči.

(S. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS