Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Plivanje: 16 medalja za takmičarke pančevačkog Dinama - | K-013 Portal

Plivanje: 16 medalja za takmičarke pančevačkog Dinama

pk dinamo, plivacki klub dinamo

Plivačice pančevačkog Dinama osvojile su 16 medalja na zimskom Prvenstvu Vojvodine održanom proteklog vikenda u Zrenjaninu.

U konkurenciji pionira najuspešnije su bile Danica Konstantinov koja je osvojila srebrne medalje u disciplinama 50 m leđno i 100 m mešovito. Srna Milutinović osvojila je prvo mesto u disciplini 50 m delfin i drugo mesto u trci na 50 m kraul.

U konkurenciji kadeta, medalje su osvojile Marta Konstantinov i Andrea Poljak, obe osvojivši bronzane medalje. Marta u disciplinama 100 m prsno i 200 m mešovito, a Andrea u trci na 100 m ledjno.

Drugog dana takmičenja nastupili su juniori. U kategoriji mlađih juniora, najuspešnija je bila Andrea Nađ i to u disciplinama 50 m, 100 m i 200 m prsno u kojima je osvojila prva mesta, kao i u disciplini 100 m mešovito u kojoj je osvojila treće.

Takođe, u kategoriji mlađih juniora, Iva Vranješ osvojila je druga mesta u disciplinama 100 m i 200 m leđno i treće mesto u trci na 50 m u istoj disciplini.

Od predstavnika starijih juniora, srebrnu medalju osvojila je Jelena Vrhovac u disciplini 200 m delfin.

U trci štafeta 4x100m mešovito, u okviru apsolutne konkurencije, štafeta Dinama Jelena Vrhovac, Iva Vranješ, Andrea Nađ i Mia Poljak, osvojila je prvo mesto.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS