Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Takmičari SD „Pančevo 1813” uspešni na "Božićnom kup-u" u Osijeku - | K-013 Portal
sd pancevo 1813, bozicni kup osijek, streljastvo

Takmičari SD „Pančevo 1813” uspešni na "Božićnom kup-u" u Osijeku


Proteklog vikenda je u Osijeku održan tradicionalni međunarodni turnir u streljaštvu ''Božićni kup'', za juniore i seniore vazdušnom puškom i pištoljem iz 11 zemalja.
Streljačku družinu ''Pančevo 1813'' su veoma uspešno predstavila dva takmičara.

Aleksa Rakonjac je u osnovnom meču juniora puškom osvojio prvo mesto sa 622,9 krugova, a u finalu od osam najboljuh juniora je osvojio bronzanu medalju i nagradu.

Marko Ninković je u osnovnom meču juniora pištoljem bio četvrti sa 551 krugom, a u finalu od osam najboljih juniora osvojio bronzanu medalju i nagradu.

Drugog dana takmičenja, je održano takmičenje Grand prix Osijeka ali samo u apsolutnoj konkurenciji.

Aleksa Rakonjac je u veoma jakoj konkurenciji u kvalifikacijama za finale bio 18. senior sa rezultatom od 620,4 kruga , ali je ponovo bio i najuspešniji junior puškom iz Srbije.

sd pancevo 1813, bozicni kup osijek, streljastvo

Marko Ninković je u kvalifikacijama za finale bio 19.senior sa rezultatom od 555 krugova, ali je i on ponovo bio najupešniji junior pištoljem iz Srbije.

Narednog vikenda će 14 takmičara SD''Pančevo 1813'' nastupiti na 3.kolu Kup SS Srbije, i boriti za osvajanje bodova za finale.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.