Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koji su scenariji za nastavak NBA lige? - | K-013 Portal

Koji su scenariji za nastavak NBA lige?

NBA liga razmatra scenarije u kojima bi sezona bila nastavljena. Jedan od najrealnijih jeste da se, kada se stvore uslovi za nastavak, odigra par utakmica i odmah pređe na plej-of fazu.

Kako prenosi uvek dobro obavešteni novinar I-Es-Pi-Ena Adrijan Vojnarovski, NBA razmatra razne scenarije po kojima će se liga nastaviti.

U razgovoru Vojnarovskog sa ljudima bliskim vrhu takmičenja, pominje se nastavak sezone krajem Juna, ukoliko se steknu uslovi.

NBA liga suspendovana je 11 marta do daljeg, nakon što je centar Jute Rudi Gober bio pozitivan na testiranju koronavirusa.

U međuvremenu su zaraženi i Goberov saigrač Donovan Mičel, mladi navijač Jute kojem je Gober poklonio znojnicu i dao autogram, kao i centar Detorita Kristijan Vud.

Kako navodi Vojnarovski, vlasnici timova sastaju se sa čelnicima lige i razmatraju se razni scenariji.

Obe strane su svesne ozbiljnosti situacije, a neki od predloga koji su najčešće pominjani jeste da bi liga, ukoliko se steknu uslovi, bude nastavljena krajem Juna i to bez prisustva publike.

Odigralo bi se samo nekoliko mečeva, a onda ubrzo prešlo na plej-of fazu takmičenja.

Komesar NBA Adam Silver prekinuo je ligu 11. marta nakon što je većina timova odigrala oko 65 utakmica, od 81 koliko bi trebalo.

(rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS