Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NBA: Finiks odneo pobedu nad Dalasom, moćan dabl-dabl Bobija u porazu Dalasa - | K-013 Portal

NBA: Finiks odneo pobedu nad Dalasom, moćan dabl-dabl Bobija u porazu Dalasa

Košarkaši Finiks sansa pobedili su Dalas rezultatom 128:102 i ostali jedina ekipa sa maksimalnim učinkom od restarta NBA lige, ali će ipak slomljenih srca napustiti "mehur" u Orlandu.

Sansi su uradili sve kako bi došli do mini turnira za plej-of, ali nisu uspeli, pa će im za utehu ostati što su jedini neporaženi tim posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

Finiks je pobedio svih osam utakmica i ostao deseti na Zapadu, iza Portlanda i Memfisa, koji će se u takozvanom plej-inu boriti za osmu poziciju na tabeli.

Ekipa Montija Vilijamsa odigrala je još jednu sjajnu utakmicu, u prvom poluvremenu stigla do dvocifrene prednosti, koju je do kraja samo uvećala.

U pobedničkom timu ponovo je Devin Buker bio najbolji – MVP takičenja u "mehuru" postigao je 27 poena, uz sedam skokova i pet asistencija. Džonson je dodao 15, dok su po 14 ubacili Bridžis i Šarić.

Srpski košarkaš Boban Marjanović odigrao je odličnu utakmicu za poraženi sastav. Ostvario je učinak od 18 poena (9-14 iz igre), čak 20 skokova i dve asistencije.

Luka Dončić odigrao je samo prvo poluvreme i za 13 minuta na terenu postigao je 18 poena uz pet skokova.

(RTS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS