Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odložena utakmica između košarkaša Real Madrida i Zvezde - | K-013 Portal

Odložena utakmica između košarkaša Real Madrida i Zvezde

kk crvena zvezda, evroliga, kosarka, sport

Utakmica 19. kola Evrolige između košarkaša Real Madrida i Crvene zvezde odložena je, jer crveno-bela ekspedicija zbog snega u Španiji nije mogla da "poleti" za Španiju, saopšteno je iz Evrolige.

Zvezdin čarter let bio je zakazan za devet sati, ali avion nije dobio dozvolu da poleti zbog redukovanog broja letova u Španiji, pa ekipa nije mogla da stigne na meč zakazan za 21 sat.

Kako se navodi iz Evrolige, novi termin biće određen naknadno, u dogovoru sa klubovima i nosiocima TV prava.

Za sada, nije ugrožen meč 20. kola između Valensije i Crvene zvezde, planiran za petak.

Crno-beli danas igraju prvi meč novoformirane grupe Top 16 faze Evrokupa protiv italijanskog Trenta.

Trener Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u Čačku, rekao je da očekuje reakciju tima u napadu i odbrani u današnjoj utakmici od 20.30 u hali Hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

"Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom", rekao je Filipovski za klupski sajt.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS