Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ubedljiv poraz Partizana od Lijetkabelisa u Evrokupu - | K-013 Portal

Ubedljiv poraz Partizana od Lijetkabelisa u Evrokupu

kk partizan, evrokup, kosarka

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na gostovanju od ekipe Lijetkabelisa sa 78:93 (24:24, 13:29, 18:27, 23:13), u meču 14. kola Grupe A Evrokupa.

Najefikasniji u gostujućem timu bio je Kevin Panter sa 20 poena, Rade Zagorac je postigao četiri poena manje, dok je Jam Madar upisao 12 poena.

Bolji od ostalih u pobedničkoj ekipi bili su srpski igrač Djordje Gagić i Gediminas Orelik sa po 21 poenom, uz pet skokova. Vitenis Lipkevičijus je dodao 14 poena, uz po pet skokova i asistencija.

Veći deo prve četvrtine prednost je bila na strani litvanskog kluba, da bi Panter sa šest uzastopnih poena u samom finišu izjednačio rezultat (24:24).

Domaći tim je u drugoj deonici napravio seriju 0:20 i poveo je sa 24:44, a crno-beli su prvi koš postigli posle tačno sedam minuta igre.

Na pauzu se otišlo sa rezultatom 37:53, nakon što je „trojku“ u poslednjoj sekundi postigao Panter.

U nastavku je domaći tim kontrolisao meč, koji su završili sa 15 poena prednosti.

Partizan je drugi na tabeli Grupe A sa devet pobeda i pet poraza, dok je Lijetkabelis trenutno četvrti sa sedam pobeda i šest poraza.

Beogradski tim u narednom kolu dočekuje francuski Metropolitan, a Lijetkabelis gostuje Huventudu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS