Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odlični nastupi atletičara Dinama u Beogradu i Sremskoj Mitrovici - | K-013 Portal

Odlični nastupi atletičara Dinama u Beogradu i Sremskoj Mitrovici

Zorana Barjaktarović

Proteklog vikenda atletičari Dinama bili su veoma uspešni na takmičenjima u Beogradu i Sremskoj Mitrovici.

Na stadionu Vojne Akademije u Beogradu, održan je Trofej Beograda za mladje juniore. Marija Mrkela iako još uvek pionirka, nadmetala se sa tri godine starijim devojkama i pobedila u trci na 400m istrčavši lični rekord koji sada iznosi 57,04 sekunde. Marija je pobedila najbolju mladju juniorku u Srbiji u ovoj discilini iz beogradskog Partizana. U Istoj trci učestvovala je Anastasija Mrkela koja je na clj stigla kao trećeplasirana s rezultaton 61,63 sekunde.

Aleksa Živanov pobedio je u disciplini bacanju koplja rezultatom 48m.

Za Dinamo su još nastupali Andreja Božanić koji je istrčao lični rekord na 800m, Maria Ilić na 100m i Strahinja Stevšić na 400m.

U Sremskoj Mitrovici održano je prvo kolo Kupa Srbije za seniore.

Zorana Barjaktarović vratila se na stazu nakon 10 meseci odsustva zbog povrede. Prvog dana takmičenja nastupila je u trci na 400m, trku je završila na drugom mestu rezultaton 56.8 sekundi. Drugog dana trčala je 200m i pobedila s vremenom 24,58 sekundi. Za Dinamo su nastupali i Mladen Mitrić i Danijel Kozlovački u trkama na 100m i 200m.

Narednog vikenda atletičare Dinama očekuju kvalfikacje Kupa Srbije za juniore.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS