Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medvedev bolji od Kecmanovića za finale Los Kabosa - | K-013 Portal

Medvedev bolji od Kecmanovića za finale Los Kabosa

medvedev, kecmanovic, los kabos

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale turnira u meksičkom Los Kabosu, pošto je prošle noći izgubio od Rusa Danila Medvedeva sa 7:6(0), 6:1.

Meč Kecmanovića i Medvedeva, 38. i prvog tenisera sveta, trajao je sat i 27 minuta.
 
 
Kecmanović je sjajno počeo meč i uz brejk u četvrtom gemu poveo sa 4:1, ali je Medvedev uspeo da izjednači pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio Rus sa 7:0.
 
Ruski teniser je na početku drugog seta, u drugom gemu, oduzeo servis Kecmanoviću, da bi novim brejkom u šestom gemu potvrdio pobedu.
 
"Meč je bio veoma težak. Dobro je počeo i prvi set je bio na odličnom nivou. Toliko teških poena, toliko poena u kojima sam osećao da sam blizu vodjstva. Ali, na kraju, taj-brejk je bio sjajan", rekao je Medvedev posle meča.
 
Medvedev, koji je ovom pobedom osigurao ostanak na mestu broj 1 na ATP listi bar do kraja Ju Es Opena, za titulu u Los Kabosu boriće se sa Britancem Kameronom Norijem koji je u drugom polufinalu bio bolji od Kanadjanina Feliksa Ožea-Alijasima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS