Električna i hibridna vozila budućnost flote Pošte Srbije
posta srbije, hibridna vozila

Električna i hibridna vozila budućnost flote Pošte Srbije
montekristo 0507


Tokom učešća na konferenciji „EV days”, u Novom Sadu, Zoran Đorđević, vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije, govorio je na panelu posvećenom pozitivnim primerima upotrebe zelenih vozila u različitim biznisima, i izložioPoštino tehnološko rešenje za rast udela zelenih vozila u poštanskoj mreži.

Đorđević je u vezi sa primenom koncepta elektromobilnosti i mikromobilnosti u Pošti, nakon jednogodišnje upotrebe i testiranja prvih elektromobila na dostavi pošiljaka u najužim gradskim jezgrima Beograda, Novog Sada i Niša, pored društveno-odgovornog pristupa, istakao ostvarene značajne ekonomske uštede na troškovima održavanja, pogonskog goriva u odnosu na konvencionalne motore sa unutrašnjim sagorevanjem i troškovima registracije.

„Planiramo značajno uvećanje udela električnih i hibridnih vozila u Poštinoj floti i voznom parku, a već do kraja godine i nabavku drugih mikro-vozila, među kojima 300 električnih bicikala. Istovremeno, nastavljamo sa testiranjem novih modela električnih i hibridnih vozila, kako bismo utvrdili njihove performanse i efikasnost na dostavi pošiljaka prema našim potrebama brze i kvalitetne usluge.

posta srbije, hibridna vozila

Inovacije i kreativnost, razvojni planovi zasnovani na ulaganjima u najsavremenija tehnološka i ekološka rešenja, vodiće nas u modernizaciji mreže i ukupnog poslovanja Pošte Srbije, a posebno u periodu nakon pandemije”, rekao je Zoran Đorđević.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble