Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ipak još ništa od novih mera, zasedanje Kriznog štaba najavljeno za sutra - | K-013 Portal

Ipak još ništa od novih mera, zasedanje Kriznog štaba najavljeno za sutra

kriznik stab, krizni stab epidemioloske mere

Iako je danas najavljeno da će Vlada Srbije danas doneti nove epidemiološke mere, to je još jednom odloženo.

Naime, premijerka Ana Brnabić najavila je danas da će se sednica Kriznog štaba održati u utorak, ali da će ona već danas razgovarati sa članovima tog tela o mogućim merama protiv korone.



"Sutra će biti sednica Kriznog štaba. Juče popodne sam razgovarala sa medicinskim delom Kriznog štaba i danas žurim u Beograd, da bih razgovarala sa lekarima još jednom", rekla je premijerka novinarima nakon posete Kosjeriću.

Ona je dodala da će u razgovoru sa njima biti sagledane mogućnosti i da će onda biti usvojene mere za suzbijanje pandemije korona virusa.

Potpuno isti sastanak premijerka je imala sa medicinskim delom Kriznog štaba i juče, taj sastanak je trajao sat i po, i nakon toga je rečeno da će Krizni štab danas odlučivati o novim merama. Potom je saopšteno da Krizni štab ipak neće danas zasedati, ali da će Vlada saopštiti u toku dana nove mere. Sada se ispostavilo da ni to nije tačno.

(021)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS