Jedna od siromašnijih opština u Srbiji dala milion dinara za pevanje na Festivalu zimnice
opstina koceljeva, festival zimnice, koncert zorice brunclik

Jedna od siromašnijih opština u Srbiji dala milion dinara za pevanje na Festivalu zimnice
montekristo 0507


Na Festivalu zimnice u Koceljevi 25. septembra okupljene goste i domaćine zabavljaće estradna pevačica Zorica Brunclik, odlučio je Organizacioni odbor festivala.

Iz opštinske kase te siromašne komune, koja spada među 41 nerazvijenu opštinu u Srbiji, biće joj isplaćeno milion dinara, tačnije 963.600 dinara bez PDV-a, pišu list Danas i Nova ekonomija.

Pregovarački postupak za angažovanje estradne zvezde vođen je u ime Biblioteke "Janko Veselinović" iz Koceljeve, koja je jedina kulturna institucija u opštini.Direktor biblioteke Nebojša Ostojić, koji kaže da je pregovarački postupak samo formalno tekao preko biblioteke, potvrdio je da je postupak završen, ali da još nije dobio fakturu. Za detalje ovog aranžman upućuje na rukovodstvo opštine i opštinske uprave, ali list Danas nije uspeo da od njih dobije bilo kakvu informaciju kako je i zašto za veselje odabrana Zorica Brunclik, kao i kako se došlo do pomenutog iznosa honorara za njen nastup.

U obaveštenju o sprovođenju pregovaračkog postupka navedeno je da je u pitanju javna nabavka koju može da izvrši samo određeni ponuđač.

Građani Koceljeve će za jedan nastup estradne pevačice izdvojiti oko 8.200 evra, odnosno 20-ak prosečnih plata u opštini.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble