Kon: Zločinac je virus a problem je što su oni što protestuju svrstali uz virus
predrag kon, protesti protiv kovid propusnica

Kon: Zločinac je virus a problem je što su oni što protestuju svrstali uz virus
montekristo 0507


Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas, povodom protesta gradjana koji su ispred njegovog stana uzvikivali uvredljive parole, da se ne plaši, ali da takvi „performansi“ mogu da podstaknu nasilnike da sebe vide kao „moguće heroje“ i da ga napadnu „bilo gde gde im padne napamet“.

Kon je za televiziju Prva izjavio i da je u trenutnoj epidemiološkoj situaciji „zločinac virus“, a da je najveći problem u tome što su se oni koji protestuju protiv vakcinacije i uvodjenja kovid propusnica „svrstali uz virus“.

„Ne plašim se, spreman sam da se ozbiljno žrtvujem za ovu situaciju, u smislu da radim za Srbiju. Kovid propusnice su zaštita zdravlja, da se obezbedi da se spreči prenošenje virusa. Zločinac je virus, najveći problem je što su se oni svrstali uz virus, brane virus time što sprečavaju vakcinaciju“, rekao je Kon.

Grupa ljudi koja je uzvikivala uvredljive parole u nedelju uveče ispred stana epidemiologa Predraga Kona okupila se i sinoć na protestu ispred Doma Narodne skupštine Srbije, a učesnici su naveli medijima „da pripadaju organizaciji ‘Lekari i roditelji za nauku i etiku'“.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble