Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kovačević: Treba proglasiti ekonomsko vanredno stanje - | K-013 Portal
vladimir kovacevic, da se struka pita

Kovačević: Treba proglasiti ekonomsko vanredno stanje


Predsednik pokreta "Da se struka pita" Vladimir Kovačević predložio je da i Srbija poput Mađarske proglasi ekonomsko vanredno stanje.

Kako je rekao Kovačević, trebalo bi da se formira krizni ekonomski štab sa najiskusnijim stručnjacima u praksi, privrednicima i industrijalcima, kako bi se očuvao standard.

"Svaka ozbiljna država trudi se da odabirom najkompententnijih ljudi razvije sve veću sposobnost sagledavanja budućnosti. Naročito je to važno u globalnom političkom, ekonomskom i energetskom kolebanju kakvo ovih dana imamo svuda u okruženju", rekao je Kovačević.

On je dodao da se svakog dana može očekivati da se, usled globalne krize, pojavi novi robni parametar, energetski, trgovinski i prehrambeni parametar koji utiče na život građana, a od brzine reakcije će zavisiti i opstanak.

"Ovih dana smo bili svedoci nedostatka šećera u marketima kao primer debalansa tržišta i lošeg sagledavanja problema. Srpski političari kakve poznajemo, koji su nas do sada predvodili u mirnodopskom stanju, jemčimo vam, nisu dovoljno iskusni za nadolazeće dane", rekao je predsednik pokreta "Da se struka pita".

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...