Radovanović: Kovid propusnice skandalozno kasno doneta mera
zoran radovanovic, kovid propusnice

Radovanović: Kovid propusnice skandalozno kasno doneta mera
montekristo 0507


Epidemiolog Zoran Radovanović rekao je danas da je uvodjenje kovid propusnica na način kako je Vlada odlučila, „skoro toliko besmisleno kao da je rečeno da će biti od oktobra 2022. godine“, i ocenio da je to „skadalozno kasno doneta mera“.

„To je šminkanje mrtvaca, to je tako simbolična mera koja neće uticati na učestalost obolevanja. Predsednica Vlade i Kriznog štaba je upravu utoliko što ona ne veruje u mere, ali ne veruje u ovakve mere koje je donela a to su besmislene mere“, rekao je Radovanović za TV N1.

On je naglasio da se „masovno umire i da najveći deo populacije nema predstavu da je tragično ono što se dešava u ovom petom talasu koji traje već četvrti mesec“.

„Ovo u septembru i oktobru je drama“, rekao je Radovanović navodeći da njegove kolege iz Ujedinjenih protiv kovida „imaju samo jednu reč o ovom svemu što se dešava – zločin“.

Kako je rekao „ovo je pitanje masovnog ubistva i koliko će dugo da se toleriše“, a Krizni štab je bio „ne samo stručno nego i moralno obavezan da u julu donese mere“.

„Mi iz Ujedinjeni protiv kovida smo na tanjiru dali mere još krajem prošlog leta“, rekao je Radovanović, dodajući da su to „one koje se koriste u Zapadnoj Evropi i koje utiču da se neupredivo manje umire“


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble