Vulin: MUP neće tolerisati šverc
sverc robe, policija, aleksandar vulin

Vulin: MUP neće tolerisati šverc
montekristo 0507


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplju i nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima istakao da šverc akcizne robe nije samo pljačka budžeta, već i svakog građanina i da Policijska uprava Prokuplje ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala.

Govoreći o rezultatima rada Policijske uprave u Prokuplju ministar je naveo da je zadovoljan radom policije u ovoj upravi, ali da očekuje apsolutnu budnost i još veće angažovanje u borbi protiv trgovine nedozvoljenim akciznim proizvodima.

„Borbom protiv nelegalne trgovine akciznim proizvodima, mi se borimo za bolju budućnost naše dece. Sprečavamo da se novac namenjen za škole, bolnice, ulaganja u bezbednost i infrastrukturu slije u ruke kriminalaca. Zato od vas očekujem pojačan rad na otkrivanju ovih krivičnih dela“, poručio je ministar Vulin.

Ministar Vulin se nakon obilaska Policijske uprave u Prokuplju sastao i sa gradonačelnikom te opštine Milanom Aranđelovićem.

Ministar je istakao dobru saradnju lokalne samouprave i policije i naglasio da je borba za veću bezbednost građana zajednički cilj.

Ministar Vulin je zahvalio Opštini Prokuplje koja će izdvojiti sredstva za izgradnju nove baze Žandarmerije  i nabavku kamera za kontrolu saobraćaja.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble