Četvorica državljana Crne Gore, Srbije i Britanije optužena zbog šverca tone kokaina -
sverc kokaina portugal

Četvorica državljana Crne Gore, Srbije i Britanije optužena zbog šverca tone kokaina

Portugalsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv četiri osobe koje tereti za prekookeanski šverc više od tone kokaina, a među okrivljenima su i državljani Crne Gore i Srbije, piše podgorički Dan.

Kako prenose portugalski mediji, istragom je utvrđeno da su te osobe, koje su u pritvoru, organizatori akcije. Postupak je proglašen tajnim, pa portugalski mediji nisu objavili identitet okrivljenih.Obelodanjeno je da je droga zaplenjena krajem oktobra prošle godine na jugu Portugala, kod grada Faro i da je sada podignuta optužnica zbog ovog slučaja šverca droge. Kako je preneo portugalski portal "Observador", sud je produžio pritvor za četvoricu muškaraca starih između 28 i 63 godine koje je prošle godine privela specijalna policija, a za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj mreži trgovine drogom.

Na listi optuženih su državljani Crne Gore, Srbije i Velike Britanije, a kokain potiče iz Meksika, prenosi RTCG.

Tokom akcije zaplenjeno je 50 paketa kokaina, težine približno 1.100 kilograma, kao i jedrilica, vozilo i drugi predmeti i dragocenosti.

Prema informacijama koje je medijima dostavilo Javno tužilaštvo grada Faro, postoje sumnje da su pritvorena lica članovi međunarodne kriminalne organizacije za šverc kokaina i kanabisa morem iz Južne i Severne Amerike i Maroka.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti