Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Peskov:Džonson ne voli Rusiju, ne volimo ni mi njega - | K-013 Portal

Peskov:Džonson ne voli Rusiju, ne volimo ni mi njega

džonson, peskov

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da britanski premijer Boris DŽonson ne voli Rusiju, kao što ni Moskva ne voli njega.

"On (Donson) nas ne voli, ne volimo ni mi njega", poručio je Peskov novinarima, komentarišući izveštaje da će Džonson danas podneti ostavku.

Peskov je rekao da vest o tome da će Džonson danas podneti ostavku na mesto premijera malo zabrinjavaju Kremlj, prenosi agencija TAS S.

"Naravno, obraćamo pažnju na krizu vlade. Svakako, situacija u Velikoj Britaniji, kriza vlade, ne može da bude prioritet našeg rada", kazao je portparol Kremlja.

Dodao je da Kremlj prvenstveno prati šta se dešava u Rusiji.

Ranije danas, agencija Rojters je izvestila, pozivajući se na izvor iz vlade, da će britanski premijer podneti ostavku, a portparol njegove kancelarije saopštio je da će se premijer kasnije danas obratiti naciji.

Očekuje se da će Džonson podneti ostavku na mesto lidera Konzervativne partije, a da će na mestu premijera u ostavci ostati do jeseni.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS