Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hala "Bagremar" prodata preko "Limunda" studentu iz Kovina - | K-013 Portal

Hala "Bagremar" prodata preko "Limunda" studentu iz Kovina

Hala Bagremar Pancevo

Hala “Bagremar” koju je grad ponudio na prodaju preko popularnog sajta za aukcijsku prodaju “Limundo” nedavno je prodata, saznaju "Vesti sa teleksa".

Početna cena hale je bila 10 dinara, a prodata je za 190 dinara što je 19 puta više od prvobitnog iznosa. Najbolju ponudu dao je Ivan Novaković, student iz Kovina.

- Bilo je vrlo tesno. Ponudu je dalo čak 6 korisnika što je rizikovalo da se hala proda po nerealnoj ceni. Ipak, sve se završilo na 190 dinara, iako sam ponudio maksimalno 230 dinara – rekao je novi vlasnik hale Ivan Novaković.

Gradska menadžerka Maja Vitman kaže da je zadovoljna sa postignutom cenom, mada se očekivlao da će cena preći 300 dinara.

- Nismo očekivali ovakav završetak, ali smo i pored toga zadovoljni što je hala konačno dobila novog vlasnika. Prodati objekat po 19 puta većoj ceni je značajan uspeh u današnje vreme – rekla je Vitman.

Nakon uplate izlicitiranog iznosa na račun grada pristupiće se potpisivanju ugovora kojim će Novaković postati i formalni vlasnik nad ovim objektom u "Bagremaru“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS