Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saslušan vozač BMW-a zbog sumnje da je uzrokovao udes na Pančevačkom mostu - | K-013 Portal

Saslušan vozač BMW-a zbog sumnje da je uzrokovao udes na Pančevačkom mostu

pancevacki most, udes

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje u trajanju do 48 časova osumnjičenog S.K. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a povodom saobraćajne nezgode koja se istog dana dogodila na Pančevačkom mostu u kojoj je nastradalo dva lica.

Dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode i naložio je da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

Osumnjičeni S.K. je saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu izabranog branioca i tom prilikom je izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S.K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Prema nezvaničnim informacijama S.K.. je jedan od šefova u fabrici nemačke kompanije Brose u Pančevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS