fbpx
putevi srbije, radovi na putu

Putevi Srbije: Radovi na više deonica
Auto-put E-75, na petlji Mali Požarevac, 02.11.2021. u periodu od 6 do 18 časova- radovi na rehabilitaciji (dvosmerna rampa) IIb zatvoreno isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put:

- Vlaško polje – Sopot – Avala;

- petlja Mali Požarevac – Umčari - Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Niša ka Mladenovcu je put:

- Niš - pt.Vrčin - pt.M.Požarevac - Mladenovac

• Na mostu preko reke Save, auto-put E-75, deonica petlja Surčin-petlja Ostružnica do 01.09.2022.godine, u periodu od 8 do 16 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

• Deonica Bumbarevo Brdo - Mrčajevci, do 30.11.2021. godine od 8 do 17 časova- radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

• Deonica Preljina - Mrčajevci do 30.11.2021. godine, od 8 do 17 časova, , radovi na frezovanju i mašinskom presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, uz ručno regulisanje saobraćaja.

• Na izlasku iz mesta Tomaševac do 10.11.2021. godine, radovi na izgradnji kružne raskrsnice, uz naizmenično propuštanje, uz pomoć semafora.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.