Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Praviti duže i češće pauze u vožnji - | K-013 Portal

AMSS: Praviti duže i češće pauze u vožnji

saobraćaj, stanje, amss

Auto-moto savez Srbije (AMSS) savetovao je danas vozačima da prave duže i češće pauze ukoliko je u najtoplijem delu dana putovanje neodložno.

AMSS navodi da vladaju letnji uslovi vožnje i da je dobra porhodnost puteva, ali da je sada potrebna pažljivija vožnja zbog pojačanog saobraćaja na putevima van gradova.

Do sutra radovi na petlji Lasta-petlja Zmaj

Na auto-putu E-75, na petlji Lasta - petlja Zmaj, do sutra, od 9.30 do 15.30 časova traju radovi na montaži merdevina u revizionim šahtama, smer Niš - Beograd - Šid, saopštili su Putevi Srbije.

Kako je navedeno, danas su do 24 časa u toku radovi na rehabilitaciji kolovoza na državnom putu I B reda broj 39, deonica Leskovac-Lebane (Bošnjace). Tokom radova doći će do obustave saobraćaja na deonici od mesta Donje Sinkovce do mesta Donje Trnjane.

Alternativni pravac je državni put II A reda broj 226, od Bojnika do Leskovca i državni put II A reda broj 225, od Lebana do Bojnika. Bajina Bašta-Perućac, do 01. septembra, od 7 do 22h, radovi na sanaciji klizišta Bušinsko pol?e, uz naizmenično propuštanje vozila.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS