Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website K-013 REPORTERI: Radnici JKP "Higijena" Pančevo lepe SNS plakate? - | K-013 Portal

K-013 REPORTERI: Radnici JKP "Higijena" Pančevo lepe SNS plakate?Čitaoci našeg portala javljaju da su radnici Javno-komunalnog preduzeća "Higijena" Pančevo viđeni kako lepe plakate za predstojeće izbore u naselju Kotež 1. 

Kako kažu naši reporteri, ekipa JKP "Higijene" viđena je kod Ekonomske škole "Paja Marganović" kao i na kružnom toku u Ulici Braće Jovanovića kako lepi plakate i fotografiše, kao dokaz da su "odradili posao".  Informacija slična ovoj može se pročitati i na društvenoj mreži Fejsbuk, gde su pojedini korisnici takođe pisali na ovu temu.  Pored Ekonomske škole, spominje se i prelepljeno autobusko stajalište na Kotežu 1. 

Da li je u opisu posla radnika ovog preduzeća da se brinu o čistoći grada ili da lepe plakate za vladajuću stranku?

Da li su oni ucenjeni da to rade pod pretnjom gubitka posla?

Zašto se zloupotrebljavaju radnici JKP "Higijena" u političke svrhe?

Da li su ove aktivnosti predviđene u planu i programu ovog preduzeća za 2020. godinu?

Ko je odgovoran?

Ovo su samo neka od pitanja na koje, kako stoje stvari, nikada nećemo dobiti odgovore.

Pozivamo sve čitaoce da ukoliko primete bilo kakve aktivnosti koje su predmet zloupotrebe u političke svrhe, da nam pišu u inbox Fejsbuk stranice K-013 Online ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.