Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ambulantu na Starom Tamišu obnavlja Almeks - | K-013 Portal

Ambulantu na Starom Tamišu obnavlja Almeks

Rekonstrukcija ambulante na Starom Tamišu počela je juče, a danas su objekat obišli dr Slobodan Ovuka, direktor Doma zdravlja Pančevo, Gordana Jovković, predsednica MZ Stari Tamiš i Srđan Aleksa, vlasnik preduzeća Stari Tamiš, koji finansira ove radove.

U naredne dve do tri nedelje biće okrečene prostorije ambulante i zamenjena stolarija na objektu.

U ovom naselju živi blizu 1.000 stanovnika, a po važećim propisima Ministarstva zdravlja, ne postoje zakonski uslovi da lekar bude stalno angažovan, već samo tri puta nedeljno.

Dr Slobodan Ovuka, direktor Doma zdravlja pozdravio je potez vlasnika Starog Tamiša koji su omogućili da se objekat ambulante na Starom Tamišu po prvi put posle 40 godina renovira.

Srđan Aleksa, vlasnik preduzeća Stari Tamiš je izjavio da žele da budu i dalje dobre komšije sa ljudima koji žive u naselju i uređenje ambulante za njih je bio logičan čin.

Gordana Jovković, predsednica MZ Stari Tamiš potvrdila je da imaju dobru saradnju sa vlasnicima preduzeća Stari Tamiš i da je dogovor oko rekonstrukcije ambulante vrlo brzo napravljen.

Dogovor Starog Tamiša i predsednice MZ Stari Tamiš je da se u ovoj godini zameni stolarija, uradi krečenje, fasada zgrade i neophodna „krpljenja“ kako bi se zgrada što pre dovela u što pristojnije stanje, jer se u nju nije ulagalo četiri decenije. Vrednost radova procenjuje se na oko 10 hiljada evra.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS