Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BESPLATNA najava događaja na sajtu K-013.com - | K-013 Portal

BESPLATNA najava događaja na sajtu K-013.com

Svi jedva čekaju kraj radne nedelje kako bi se odmorili i opustili na nekoj žurci, dobroj svirci, pogledali neku predstavu..

Zbog toga najpopularniji pančevački portal K-013.com želi da na jednom mestu svim posetiocima pruži informacije o događajima u Pančevu i okolini na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Ukoliko ste organizator nekog događaja i želite da što više ljudi sazna za to, ovo je idealna prilika da potpuno besplatno objavite informaciju na našem sajtu u nekoj od rubrika:

- Žurke, svirke, koncerti

- Pozorište

- Promocije, tribine, manifestacije

- Izložbe

- Dokumentarni program

- Ostali događaji

Naši posetioci već imaju priliku da se upoznaju sa događajima u gradu, što se može pogledati na naslovnoj strani sajta www.k-013.com , ali želimo da uključimo i ostale koji do sada nisu bili u našim rubrikama.

Najava događaja treba da sadrži: 

- Fotografiju

- Tekst najave

- Link ka FB event-u, ukoliko je napravljen

Sve to treba poslati na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , a mi ćemo od pristiglih informacija napraviti najavu na sajtu i istu šerovati na našim facebook stranicama koje trenutno opserviraju preko 25.000 potencijalnih gostiju.

Takođe, postoji mogućnost i direktnog prenosa događaja, fotografisanje i snimanje o čemu se takođe možete informisati putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . 

Sajt www.K-013.com - Internet magazin Pančevo postoji od 2005. godine. Do sada je zabeležio višemilionsku posetu čiji je trend rasta svakodnevan. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS