Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu obeležio 26. godina od obnove rada - | K-013 Portal

Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu obeležio 26. godina od obnove rada

Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu obeležio je danas 26. godina od obnove rada. Predrag Bogatinčević, predsednik gradskog odbora pančevačkih Demokrata kaže da je stranka u proteklih 26. godina imala puno iskušenja i izazova.

- U tih 26. godina bili smo opozicija, bili smo vlast, evo sad smo ponovo opozicija. Verujem da će građani i građanke Pančeva prepoznati razliku u periodu kada smo mi bili nosioci promena, i učestvovali u modernizaciji grada Pančeva, u odnosu na sadašnje vreme kada neko drugi vodi grad. Danas, više nego ikada, Demokratska stranka treba da bude jaka stranka koja ima snagu, energiju i mladost, da grad Pančevo vrati na mapu uspešnih gradova Srbije – izjavio je za K-013.com Bogatinčević.

Funkcioneri pančevačkih Demokrata razgovarali su sa građanima i delili nov program u kojem se navode ciljevi u narednom periodu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS