Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub ljubitelja društvenih igara "D20" proslavio peti rođendan - | K-013 Portal

Klub ljubitelja društvenih igara "D20" proslavio peti rođendan

Klub d20, klub društvenih igara, Pančevo

Svet društvenih igara u poslednjoj deceniji doživeo je neverovatnu ekspanziju. Svake godine izdaje se na stotine novih igara i u svim većim gradovima širom sveta niču klubovi posvećeni ovom hobiju. 

U centru našeg grada, u Zmaj Jovinoj ulici, nedavno je svoj peti rođendan proslavio pančevački klub društvenih igara “D20”

U klubu "D20" možete sa prijateljima ili porodicom uživati u nekoj od 200 najrazličitijih društvenih igara, igre na polici obuhvataju širok spektar od klasika poput šaha, rizika ili monopola pa sve do najboljih igara današnjice kao što su Katan ili Codenames. Bogata ponuda garantuje da će svako pronaći nešto što mu leži a svaka igra pružiće jedinstven I nezaboravan doživljaj.

Prethodnih pet godina klub "D20" je bio klub otvorenog tipa ali su u skladu sa trenutnom zdravstvenom situacijom domaćini ove institucije odlučili da će Klub do daljeg raditi isključivo uz prethodnu rezervaciju stolova, kako bi se osigurao kontrolisan broj posetilaca zarad opšte bezbednosti, što čini ovo mesto idealnim ukoliko želite da provedete kvalitetno vreme sa bliskim ljudima van kuće a ipak u kućnoj i bezbednoj atmosferi.

Više informacija o klubu "D20" možete dobiti preko Fejsbuk stranice http://www.facebook.com/klubd20 .



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS