Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dalibor Ćatić želi da stupi u kontakt sa porodicom Milutina Jovanovića za koga veruje da je njegov pravi otac - | K-013 Portal

PANČEVO: Dalibor Ćatić želi da stupi u kontakt sa porodicom Milutina Jovanovića za koga veruje da je njegov pravi otac

Dalibor Ćatić, Milutin Jovanović

Moje ime je Dalibor Ćatić, rođen sam 24.01.1979. godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čoveka koji je u periodu 1977/79. godine živeo kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kog verujem da mi je otac.

Saznao sam da se najverovatnije zvao Milutin i da se koliko se sećaju u to vreme bavio fotografijom. Rečeno mi je da veruju da je iz okoline Beograda, jer je u tom periodu često putovao za Beograd, dok mi je iz drugog izvora rečeno da misle da je rodom iz sela Burovac u okolini Svilajnca. Još mi je rečeno i to da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka, koja je u to vreme bila udata to nije dopuštala.

Inače je u vreme kada sam začet majčin tadašnji muž, Ahmet Ćatić, čovek čije prezime nosim bio u zatvoru.

Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca, i bio bih Vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac ili makar saznam svoje korene.

Na drugoj fotografiji sa leve strane je moja pokojna majka, koja igra šah sa takođe pokojnim Draganom Vučkovićem zvanim Ker iz Svilajnca (kom se vidi samo ruka), a u pozadini je čovek kog tražim. Fotografija je napravljena u tadašnjem šah klubu u Svilajncu.

Majka Dalibora Ćatića i čovek za koga veruje da mu je pravi otac

Znam da se ne vidi najbolje, i znam da nemam mnogo pouzdanih informacija, ali je to jedino što imam.

Tragovi vode u Pančevo, ovo su poslednje informacije:

" Poslednje informacije koje sam dobio od jednog gospodina, penzionisanog policajca, a koji je živeo i radio u Pančevu su da je poznavao čoveka sa fotografije, napisao je njegovo ime, prezime, adresu kuće u Pančevu u kojoj je bio podstanar. Na mestu te kuće su kako sam saznao sada zgrade, i rekao je kako on, tako i ljudi iz tog komšiluka sa kojima smo uspeli da stupimo u kontakt da na žalost više nije među živima.

Zato sada molim sve Pančevce da mi se jave ako poznaju porodicu pokojnog Milutina Jovanovića iz ulice Lava Tolstoja, koji je najverovatnije na fotografiji, a mogućeg mog oca, za kog sam još saznao i da je imao i ćerku - čije ime, adresu i udato prezime ne znam - i da me kontaktiraju ako imaju želju, jer sam im možda polubrat, sestrić, bratanac, ujak, stric....

Ako imate ideju kako da dođem do nekoga ko bi želeo da na neki način pomogne u ovoj potrazi bio bih vam jako zahvalan. " kaže Ćatić za portal K-013.com .

Dalibora Ćatića možete kontaktirati preko Fejsbuk profila https://www.facebook.com/dalibor.catic 

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS