Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Plesni klub Balerina ove godine obeležava veliki jubilej - 30 godina rada - | K-013 Portal

Plesni klub Balerina ove godine obeležava veliki jubilej - 30 godina rada

Plesni klub Balerina, Pancevo

Plesni klub "Balerina" postoji 30 godina i jubilej će obeležiti u Kulturnom centru Pančevo u junu 2021. kada će publika uživati u novim predstavama a plesači, državni i evropski prvaci, dobiće od kluba specijalna priznanja. 

"Balerina" trenutno radi na lokacijama u Pančevu, Starčevu, Kovačici i Kačarevu i broji oko 200 plesača uzrasta od 3-25 godina.

Plesni klub "Balerina"

Klub je registrovan u Ministarstvu omladine i sporta, a deca kroz redovan trening uče razne tehnike i različite stilove plesa, nove koreografije, putuju na festivale i razna takmičenja. Pored redovnih treninga, deca odlaze na sportske pripreme i letovanja, uživaju u mnogobrojnim nastupima i karnevalima. U klubu se trenira moderan balet, gimnastika, street show dance, osnova klasičnog baleta, disco dance, show dance, disco free style, open dance, lirical dance, hip hop i tik tok.

Nataša Jelača Vojvodić kaže da je od osnivanja do danas kroz klub prošlo 5000 plesača:

Plesni klub "Balerina"

- Veliki broj priznanja, pehara, medalja i diploma stoji iza nas što pokazuje da smo uvek bili na dobrom putu. Pored nacionalnih tu su strana takmičenja. Deca su sa svih putovanja dolazila sa medaljama, ali najlepša uspomene nose iz Pariza, Rima, Martika, Budimpešte, Dunajvaroša, Klagenfurta, Istambula, Beča, Praga, Zagreba, Instambula, Barselone Loretta de Mara, Venecije, Verone, Riminija, Drezdena, Bratislave, Monaka, Monte Karla, Nice, Skoplja, Krfa, Temišvar, kaže za K-013 Jelača Vojvodić.

Osnivači kluba Nataša Jelača Vojvodić i Vladislava Vojvodić pored trenerskih diploma imaju i sudijske internacionalne licence. Klub organizuje i Međunarodni festival "Open dance Pančevo", koji svakog novembra okuplja veliki broj plesača iz zemlje i inostranstva.

Plesni klub "Balerina"

Ako se pitate zašto da upišete dete baš u Plesni klub "Balerina" treneri će vam reći:

- Dete treba da upozna sopstveno telo, njegove mogućnosti, da radi na motorici, koordinaciji, lakoći, gracioznosti, preciznosti, razvijanju ritma, da skladno razvija telo, radi na ravnoteži tela, pravilnom držanju, razvoju nervnog sistema, sposobnosti da sebe izrazi pitam pokreta, da razvija osećaj za sigurnost u sebe, razvija društvenost i otkloni sve deformitete u držanju tela, kičmenog stuba i tabana, ističu iz Plesnog kluba "Balerina". 

Plesni klub "Balerina"

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefone 0655906678 ili 063246491, putem Facebook i Instagram na stranicama Plesni klub BALERINA.

- Zahvalnost klub duguje pre svega roditeljima i porodici trenera koji su podrška svih 30 godina, zatim roditeljima plesača, plesačima, prijateljima kluba, klubovima sa kojim sarađuju i njihovim trenerima, savezu Do-Serbian, međunarodnom savezu WADF i naravno sponzorima koji uvek pomažu, jer prepoznaju važnost plesa u životu svakog deteta, zaključuje Nataša Jelača Vojvodić.

Uživajte u plesu jer je ples lek za telo i dušu.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS