Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U toku je prodaja karata za humanitarni koncert KUD "Abrašević" - | K-013 Portal

U toku je prodaja karata za humanitarni koncert KUD "Abrašević"

kud abrasevic pancevo, ana hlavati, humanitarni koncert

U toku je prodaja karata za humanitarni koncert Kulturno umetničkog društva Abrašević, za Anu Hlavati, koji će se održati 28.02.2019. u 19 časova u Kulturnom centru Pančeva.

Ovo kulturno umetničko društvo treću godinu za redom svoj godišnji koncertni repertoar počinje humanitarnim koncertom. Abrašević ove svoje akcije sprovodi pod motom "Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima" i svoje članove na ovaj način uče jednom od važnih životnih vrednosti, a to je humanost.

Na ovom koncertu, učestvovaće sve dečije grupe i prvi izvođački ansambl, koji aktivno učestvuje i u pozivanju sugrađana da pomognu lečenje Ane Hlavati, koja je trenutno u Turskoj na pregledima i koja bi trebalo da bude prisutna i na koncertu. Akciju su do sada podržali, Kultrni centra Pančevo, Tehnička škola 23. Maj i jedna kompanija koja je želela da ostane anonimna ali koja se trudi da kad god može, pomogne ovakve akcije.

Karte za humanitarni koncert, mogu se kupiti svakog radnog dana od 19:00 do 21:00 u Abraševiću u Domu omladine na prvom spratu ili na dan koncerta u Kulturnom centru Pančeva, pred sam početak koncerta. Cena karte iznosi 300 dinara. Takođe u Kulturnom centru će te večeri biti postavljena i kutija za humanitarni prilog za lečenje Ane Hlavati. Ko ne bude želeo da prisustvuje koncertu, moći će te večeri da svoj doprinos akciji da prilogom u kutiju.

KUD "Abrašević" poziva sve one koji mogu, da svojim prilogom pomognu Anino lečenje da se odazovu ovoj akciji. Napominju da pored toga što je ova akcija važna za Anino izlečenje, ona je ništa manje važna i za primer mladima, da svojim zalaganjem i svojim malim doprinosom, kao kolektiv i zajednica, mogu da učine mnogo za nekoga kome je pomoć neophodna. U Abraševiću kažu da je ovo jedna vrsta životnih lekcija, kojom se uče njihovi članovi.

Zato pozivaju i svoje sugrađane da svojim prisustvom u ovoj akciji , daju svoj lični doprinos i primer mladima.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 060/3051937

Na slici: Ana Hlavati sa igračima prvog ansambla Abrašević Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS