U toku su radionice „Pozdrav iz kraja” za tinejdžere u Dolovu
pozdrav iz kraja dolovo

U toku su radionice „Pozdrav iz kraja” za tinejdžere u Dolovu
montekristo 0507


Krajem marta, nakon održanih uvodnih onlajn radionica o videu, filmu i digitalnim medijima, i održane filmske večeri gde su lokalnoj zajednici prikazani radovi mladih učesnika prethodnih radionica inkluzivnog kino kluba Moj krupni plan, započele su radionice sa tinejdžerima iz Dolova i Pančeva.

Na radionicama su učesnici do sada imali priliku da uče konkretne audio i video tehnike, snimaju kratke videe i razgovoraju sa starijim lokalcima o druženju i upoznavanju pre digitalnog doba.

Na uvodnim radionicama učesnici su se upoznali sa osnovama različitih audio i video tehnika, kao i daljim planom rada, koji je već od narednih radionica prebačen iz onlajn sfere na teren. Na jednoj od radionica najmlađe učesnice su imale priliku da se oprobaju u stop-motion animaciji, dok su stariji učesnici istraživali dolovačko kulturno nasleđe i formu dokumentarnog filma. Takođe, učili su o kadriranju, rediteljskom radu sa glumcima, kao i drugim aspektima filmskog jezika.

pozdrav iz kraja dolovo

Učesnici će tokom narednih radionica snimati vežbe i otkrivati različite sadržaje uz pomoć lokalaca, koji će im kasnije poslužiti kao materijal za krajnji produkt, a to je film.

Radionice „Pozdrav iz kraja” će se dešavati u Dolovu, u Domu kukture "25. maj" i narednih nekoliko meseci, potpuno besplatno. Radionice vodi Marija Rodić i drugi gostujući stručnjaci iz oblasti filma i digitalnih medija, a uz korišćenje profesionalne audio-video opreme.

pozdrav iz kraja dolovo

Učesnici/ce i dalje mogu da se prijave jednostavno - slanjem poruke (ime, prezme, kontakt telefon i iz kog si kraja) na naš Fejsbuk/Instagram profil @mojkrupniplan ili slanjem ovih informacija na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tokom događaja pratiće se sve epidemiološke mere. Za sve informacije, pratite nas na www.satibara.com ili društvenim mrežama @mojkrupniplan

pozdrav iz kraja dolovo

Projekat ”Pozdrav iz kraja” su podržali Fondacija "Jelena Šantić" , Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Grupa 484 kroz program #EUzatebe Evropske unije i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržinu teksta isključivo je odgovorno UG Satibara.

pozdrav iz kraja dolovo


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble