Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bivši ministar Stefanović: Pokušaj da se nasiljem i fizičkim obračunom preuzme vlast - | K-013 Portal

Bivši ministar Stefanović: Pokušaj da se nasiljem i fizičkim obračunom preuzme vlast

Nebojša Stefanović, Stefanović, policija

Bivši ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je večeras jasno da se trenutna situacija na ulicama gradova može opisati kao ogoljeno nasilje i pokušaj da se nasiljem, fizičkim obračunom, nasilno preuzme vlast, bez volje naroda i učešća na izborima.

Stefanović je oko 23 časa, na vanrednoj konferenciji za novinare povodom demonstracija koji su drugo veče eskalirale, rekao da je policija bila uzdržana dok su ih zasipali kamenicama i bakljama, „izloženi pokušaju linča, osim nasilja, da bi neko došao na vlast“.

Krenuli su u intervenciju kada je nasilje postalo neizdrživo i kada su im životi bili u opasosti, rekao je Stefanović.

Stefanović izjavio je večeras da je u nemirima povređeno 10 policajaca, od kojih je jedan u teškom stanju sa prelomom obe noge.

U Srbiji nasilje nikada neće pobediti, poručio je Stefanović koji je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da postoje snimci da su suzavac bacali demonstranti na policiju ispred Skupštine, a da je policija imala naređenje da ne koristi i nije koristila suzavac.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS