Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ljajić: SDPS se priprema za izbore, ne treba da budemo stranka društvenih mreža - | K-013 Portal

Ljajić: SDPS se priprema za izbore, ne treba da budemo stranka društvenih mreža

rasim ljajic, sdps

Predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je na redovnoj skupštini vojvođanskog ogranka stranke održanoj u Novom Sadu da je "izborna skupština završetak samo prve faze procesa, u kojoj su formirani odbori u svim opštinama u Vojvodini", a da predstoji "druga faza", odnosno priprema za predstojeće izbore.

„Mi ne treba da budemo stranka društvenih mreža i da se na taj način zavaravamo, već da u razgovoru sa ljudima iznosimo naše planove i programe, ali i budemo strpljivi da saslušamo kritike i probleme građana. SDP Srbije mora da se pozicionira kao građanska stranka leve orijentacije, koja baštini ideje antifašizma, antinacionalizma i antipopulizma“, zaključio je Ljajić.

Za predsednika Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) izabran je Nenad Ivanišević, saopšteno je.

Za potpredsednike vojvođanskog ogranka SDPS izabrani su Slobodan Veselinović, Nenad Grbić, Slađana Šušnjar, Slavoljub Arsenijević, Milica Božić i Vinko Burnać.

Novi predsednik Izvršnog odbora u Vojvodini je Milan Jarić, predsednica Foruma žena SDPS za Vojvodinu je Rajka Vujović, a novi sekretar Pokrajinskog odbora Dejan Panić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS