Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NARODNA STRANKA PANČEVO: Bakljama i divljanjem na narod dajete podršku vladajućoj partiji - | K-013 Portal

NARODNA STRANKA PANČEVO: Bakljama i divljanjem na narod dajete podršku vladajućoj partiji

pancevo, beograd, novi sad, vesti, politika

Gradski odbor Narodne stranke Panevo podržava opravdani građanski protest koji se svake večeri održava u 20 časova i 5 minuta.

- Iako Vučić i njegova propagandna mašinerija to pokušavaju da stranački oboje ovo je narodni bunt i borba za zdrav razum protiv ludila kojim nas okružuju 8 godina. Nikad u istoriji nije zabeležena vlast koja više mrzi svoje građane od Vučićeve i zato pokušavaju da umanje efekat "šerpovanja" bakljadama i uvredama sa razglasa.

Dok se hapse stariji sugrađani zato što su izašli da prošetaju ispred svojih domova članovi kriminalne organizacije poznatije kao SNS slobodno se šetaju gradom za vreme policijskog časa paleći baklje sa krovova, ugrožavajući javni red i mir kao i bezbednost stanara zgrada.

Nećemo apelovati na policiju da reaguje jer znamo da to ne vredi samo ćemo sve što se dešava dokumentovati i kako bi jednog dana svi koji su pravili haos i terorisali grad odgovarali za svoja nedela.

Optuzuju Pančevce da su nedisciplinovani za vreme policijskog casa, a istovremeno nam se smeju dok se nesmetano izivljavaju nad građanima svake večeri.

Pozivamo još jednom sve Pančevce da kao ponosni i slobodni građani sa svojih terasa i prozora svake večeri u 20.05 pokažu šta misle o diktaturi kojoj će uskoro doći kraj, navodi se u saopštenju poslatom Nezavisnom portalu K-013.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS