Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Kandidati za ministre verne Vučićeve sluge - | K-013 Portal

Obradović: Kandidati za ministre verne Vučićeve sluge

Dveri, Bosko Obradovic

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović oceno je danas da su kandidati za ministre u novoj Vladi Srbije birani po najvažnijem kriterijumu, a to je da su verne sluge Aleksandra Vučića i da će biti spremni da brane „njegov lični režim i kriminalnu vlast“.

Novi/stari premijer kao glavni bot se toliko pita u Vladi Srbije da na konferencijama za medije ne sme da odgovara na novinarska pitanja, navodi se u pisanoj izjavi Obradovića.

Šta Milan Krkobabić zna o selu, Maja Gojković o kulturi ili Irena Vujović o zaštiti životne sredine? Kako će porodicu braniti neko ko na Tviteru vređa članove tuđih porodica? Kakvo je tek poniženje srpske prosvete koja će dobiti ministra posle partijskih podela plena u SPS, upitao je Obradović.

Najveća sramota ponovo je zadesila srpske službe bezbednosti, smatra on, pa je bivši ministar policije sa kupljenom diplomom i plagiranim doktoratom postao ministar odbrane, a bivši ministar odbrane koji nije služio vojsku i ne može da dokaže poreklo svoje imovine – ministar unutrašnjih poslova.

Obradović je ukazao da je najveće iznenađenje što u vladi svoja zaslužena mesta nisu dobili „ostali iz lažne opozicije: Šešelj, Čeda i Čanak, već samo Gordana Čomić“.

Sreća je da će ova Vlada trajati kratko, ocenio je Obradović, koji je izbrojao da su od 20 poznatih ministara, 16 iz Beograda i tri iz Vojvodine, a da nigde nema Šumadije, Pomoravlja, zapadne i jugoistočne Srbije.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS