Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ponoš: Ni u novoj vladi neće biti časnih ljudi, samo oni koje Vučić drži u šaci - | K-013 Portal
zdravko ponos, vlada srbije

Ponoš: Ni u novoj vladi neće biti časnih ljudi, samo oni koje Vučić drži u šaciOsnivač pokreta „Srce“ Zdravko Ponoš izjavio je da ni u novoj vladi neće biti časnih ljudi, jer je danas u Srbiji moguće biti na nekoj značajnijoj poziciji samo ako predsednik države Aleksandar Vučić ima nešto čime te drži u šaci.

„Ustrojstvo režima Srpske napredne stranke (SNS) i njihova VIP kadrovska baza su takvi da je irelevantno ko obavlja koju dužnost. Oni inače nisu selektovani po profesionalim kompetencijama i referencama nego po poniznosti i lojalnosti šefu“, rekao je Ponoš za list Nova.

On je upitao šta kvalifikuje Aleksandra Vulina i Nebojšu Stefanovića da se bave bezbednosnim resorima u državi, jer kako je dodao, u urednjenoj državi bezbednosni aparat bi se bavio njima.

„Ovako, SNS kadrovi na ministarskim pozicijama odradjuju abolicije za razne brljotine koje su počinili što nekompetentnošću, što korumpiranošću, što učešćem u organizovanom kriminalu“, rekao je Ponoš.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.