Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić o „poršeu“: Neka laju, vozim polovni „polo“ - | K-013 Portal

Tepić o „poršeu“: Neka laju, vozim polovni „polo“

marinika tepic, ssp, stranka slobode i pravde

"Vozim polovni 'polo' i jako sam zadovoljna njime", izjavila je za portal Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić komentarišući pisanje pojedinih medija da je u Valjevo, na skup SSP, došla "poršeom" čija je cena veća od 150.000 evra. "Psi neka laju o 'poršeima', bolje i ne umeju da slažu. Sita je Srbija njihovih laži", istakla je Tepić.

„Uz stan od jednog hektara koji su mi već pripisali, logično je da mi pripišu i ‘porše’ i avion i brod i podmornicu. Ironiju na stranu, u Srbiji u kojoj predsednik non-stop laže o mnogo gorim i opasnijim stvarima, a njegovi mediji to plasiraju, ova laž deluje kao pošalica“, rekla je Tepić za Nova.rs.

Nakon što su pojedini mediji krenuli orkestrirano da napadaju Tepić, oglasio se i predsednik SSP Dragan Đilas koji je naveo da je reč o „izmišljotini koja je školski primer kako to radi ova vlast“.

„Izmišljotina o ‘poršeu’ je školski primer kako se organizuje kampanja laži i hajka na ljude koji izluđuju (Aleksandra) Vučića“, naveo je Đilas na Tviteru.

On je tom prilikom naveo da „porše“ pripada „ozbiljnoj građevinskoj kompaniji iz Beograda, čiji su vlasnici iz Valjeva“.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS