Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 22 medalje za pančevačke džudiste na takmičenjima u Kikindi i Solunu - | K-013 Portal

22 medalje za pančevačke džudiste na takmičenjima u Kikindi i Solunu

Dzudo

Ovaj vikend bio je rezervisan za 36 međunarodni kup "Kikinda 2019". Učestvovalo je 510 takmičara iz 45 klubova iz Rumunije, Mađarske, Crne Gore, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Belgije,  Holandije, Grčke i Srbije.

Naš grad je predstavljalo tri kluba i to akademija Jočić, Jedinstvo i Dinamo čiji su takmičari u grad na Tamišu doneli 21 medalju (5 z, 6 s i 10 b)

Zlatne medalje su osvojili: Mirković Nikola, Lehni Kristijan, Đurišić Uroš, Francuz Filip i Sekulović Milica.

Srebrom su se okitili: Ćirić Filip, Strigić Natalija, Anđelović Mihajlo, Krtenić Andrijana, Pešić Marta i Anđelović Rastko.

Bronzom su se okitili: Pejnović Jana, Sekulović Milena, Đurišić Ognjen, Radivojević Jovana, Duš Marta, Radanov Nikola, Nikolić Vuk, Stanković Dušan, Maksimović Filip i Stojanovski Jelena.

Dzudo

Istovremeno je u Solunu održan međunarodni turnir uz učešće klubova iz dvadesetak država, a Kačarevačko Jedinstvo imalo je svoje predstavnike od kojih je Petar Novaković pokazao najviše  i uspešno prezentovao grad i državu te se okitio se srebrnom medaljom.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS