Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Atletika: Bronza za Tovilovića na Prvenstvu Vojvodine u krosu - | K-013 Portal
ak panonija, stefan tovilovic, prvenstvo vojvodine u krosu

Atletika: Bronza za Tovilovića na Prvenstvu Vojvodine u krosuU subotu 17. aprila održano je Prvenstvo Vojvodine u krosu. Učešće je uzelo preko 300 takmičara iz većine vojvoðanskih klubova.

Na početku je organizovan sada već tradicionalni "Kros Proletera" na kom su nasupili najmlađi.

U trkama na 300m takmičari pančevačke Panonije Valentina MIrkov i Petar Sekulović osvojili su četvrto i peto mesto,  dok je Nina Štrkalj osvojila zlatnu medalju kao i njen vršnjak Ignjat Papić koji je od samog početka diktirao žestok ritam.

U trkama pionira i juniora brat i sestra Lajči i Zandi Štrkalj su u svojim grupama zauzeli 5 mesto.

Najzanimljivija je ipak bila trka seniora gde je prvu medalju na zvaničnm takmičenjima pančevačkoj Panoniji doneo njen novi član Stefan Tovilović.

Trka je bila dužine 6000 m a Stefan je sve vreme bio u vodečoj grupi ali kao mlaði senior ipak su ga taktički nadmudrila
dva takmičara zbog čega je Tovilović osvojio bronzanu medalju. 

AK Panonija poziva sve sugraðane da 8. maja učestvuju u Trail trci na Devojačkom bunaru jer se garantuje dobar provod u prirodi ali i takmičenje koje će biti organizovano na najvišem nivou.

Prijave za trku su otvorene na sajtu trka.rs do 3. maja.

(A. D.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.