Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Crvena zvezda ubedljiva protiv Novog Pazara na startu sezone - | K-013 Portal

Crvena zvezda ubedljiva protiv Novog Pazara na startu sezone

Crvena Zvezda, fudbal, sport, Superliga Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su započeli novu sezonu, pošto su večeras na startu Superlige savladali Novi Pazar 3:0 (2:0).

Strelci za crveno-bele bili su Srđan Spiridonović u 8. minutu, posle sjajnog prodora i asistencije Aleksandra Kataija, zatim Mirko Ivanić u 13. iz penala i Miloš Vulić u 81. minutu iz slobodnog udarca.

Rezultati 1. kola Superlige:

Crvena zvezda - Novi Pazar 3:0, Radnički - Metalac 3:0, Mačva - Bačka 1:0, Proleter - Rad 2:0, Čukarički - Inđija 3:0, Voždovac - Radnik 1:3.

Ranije danas: Napredak - Partizan 1:3.

Petak: TSC - Vojvodina 2:2, Spartak - Zlatibor 3:0, Mladost Lučani - Javor 2:1.

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove sezone u Superligi dočekali su Novi Pazar u novim dresovima, saopštio je srpski šampion.

Na društvenim mrežama Zvezda je objavila video u kojem se vidi dizajn novog dresa italijanskog proizvođača "Makron", u kome će crveno-beli igrati na domaćoj sceni.

Očekuje se da do starta kvalifikacija za Ligu ššampiona bude predstavljen i dres za evropsku scenu, dok bi, nezvanično, treća garnitura trebalo da bude "retro varijanta".

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS