Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanković: Jak šamar za mene - | K-013 Portal

Stanković: Jak šamar za mene

fudbal, zvezda, partizan, veciti derbi, sport, sportske vesti, najnovije vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je razočaran posle poraza svog tima u polufinalu Kupa Srbije od Partizana 1:0.

"Derbi je utakmica koja nosi nešto svoje. Kada se izgubili, znači da se igralo loše. Moji momci su dali sve od sebe, a svu krivicu preuzima na sebe. Jak udarac, žao mi je što nismo igrali onako kao što smo se spremali. Razumem navijače, hvala ima na podršci. Mi smo ispali, oni idu dalje", rekao je Stanković na konferenciji za medije.

On je upitan i da li je večerašnje izdanje limit njegove ekipe.

"U jednoj utakmici mogu da izađu dobre i loše stvari.Bilo je individualnih grešaka koje nisam očekivao. Da je moglo bolje, jeste. Da li su limiti, to je za dublju analizu. Činjenica je da smo ispali iz Kupa i to zaista boli."

Za Stankovića je ovaj poraz bio prvi u trenerskoj karijeri.

"Jaka gorka pilula. Ne bih promenio ništa što se tima tiče, Da li su sve od sebe, da igramo sutra opet bih izveo isti sastav. Da smo imali strpljenja i hrabrosti.... Zbog toga mi je žao. Gorka pilula, jak šamar za mene", rekao je Stanković, koji je istakao da je derbi odlučilo to što je Partizan forsirao duge lopte na Umara Sadika.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS