Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website I pančevački strelci u Kampu perspektivnih takmičara Steljačkog saveza Srbije na Karatašu - | K-013 Portal
karatas, sd pancevo 1813

I pančevački strelci u Kampu perspektivnih takmičara Steljačkog saveza Srbije na KaratašuProtekle nedelje je uspešno sproveden sedmodnevni Kamp perspektivnih takmičara Streljačkog saveza Srbije, koji se tradicionalno održava na Karatašu, pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Srbije.

Iz Streljačke družine''Pančevo 1813'' je ovoga puta bilo tri učesnika koji su svojim visokim rezultatima to zaslužili na ovogodišnjim takmičenjima za pionire i kadete.

Iva Rakonjac je najbolja pionirka SS Srbije za 2021.godinu, a prva je kadetkinja na ovogodišnjem prvenstvu Srbije u trostavu vazdušnom puškom, dok je mk puškom u trostavu juniorki ušla u finale što je veliki uspeh za njen uzrast. Na kontrolnom takmičenju Kampa, Iva je zauzela drugo mesto sa visokim rezultatom od 591 krug vazdušnom puškom, a u finalu od osam najboljih kadetkinja je osvojila srebrnu medalju .

U finalnom meču se Iva ravnopravno borila sa Ljiljanom Cvetković iz Niša, koja se upravo sprema za nastup na Prvenstvu Evrope, i koja je osvojila prvo mesto.

Marko Ninković je najbolji pionir SS Srbije za 2021.godinu, a na ovogodišnjem Prvenstvu je najuspešniji kadet i mlađi junior vazdušnim pištoljem, i najbolji junior mk pištoljem. Na kontrolnom takmičenju Kampa, Marko je zauzeo prvo mesto sa vrlo visokim rezultatom od 568 krugova vazdušnim pištoljem , a u finalu od osam najboljih kadeta je osvojio bronzanu medalju.

Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu medalju na ovogodišnjem Prvenstvu Srbije za pionire vazdušnom puškom i bio član srebrne ekipe pionira vazdušnim pištoljem. Na kontrolnom takmičenju Kampa,

Ognjen se plasirao u finale od osam najboljih kadeta vazdušnom puškom sa rezultatom od 545 krugova i osvojio osmo mesto, što je odlično obzirom da je on bio najmlađi učesnik Kampa i jedini se takmičio iz dva oružja.

Do kraja avgusta sledi pauza za sve takmičare SD''Pančevo 1813'', a sezonu nastavljaju pioniri na Prvenstvima Vojvodine i Srbije serijskom malokalibarskom puškom početkom septembra.

Aleksa Rakonjac će krajem avgusta nastaviti sezonu pripremama reprezentacije SS Srbije u Novom Sadu, a početkom septembra će u Vroslavu nastupiti na Prvenstvu Evrope u disciplini trostav malokalibarskom puškom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.