Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sjajni rezultati pančevačkih takmičara na Prvenstvu Srbije u akvatlonu u Vršcu - | K-013 Portal

Sjajni rezultati pančevačkih takmičara na Prvenstvu Srbije u akvatlonu u Vršcu

akvatlon, vršac, sport

U nedelju 13. septembra u predivnom ambijentu gradskog jezera u Vršcu održana je trka prvenstva Srbije u akvatlonu - 1km plivanja + 5km trčanja.

Organizatori trke TK Ahil iz Vršca su uradili sve da se preko 150 takmičara iz cele Srbije , nakon pauze u takmičenjima zbog virusa COVID19, trka u sjajnim uslovima. Među tih 150 triatlonaca našlo se i 27 takmičara iz Pančeva.

Ostvareni su dobri, može se reći odlični, rezultati jer se i pored zabrane takmičenja tokom leta dobro i vredno treniralo. Najaveći uspeh je ostvario Jelača Bogdan koji je postao prvak države u konkurenciji kadeta.

Ništa manje značajan rezultat napravila je i Anja Davidović koja je najbolja starija juniorka u Srbiji i viceprvakinja države u apsolutnoj konkurenciji kod žena.

Osvajači medalja su još i : Birka Stefan - srebro mlađi kadeti, Vidaković Nevena - srebro starije juniorke, Gligorić Luka - srebro juniori, Vincer Nikola - AG 2 takmičari od 31 do 40 godina srebro i Lukić Marjan - AG3 takmičari od 41 do 50 godina zlato.

Sezona se zatvara u nedelju 20. septembra kada se na Adi Ciganliji održava Dan triatlona. U planu je da se održe četiri trke: kup Beograda u akvatlonu za mlađe od 16 godina, kup Beograda u sprint triatlonu za starije od 16 godina, prvenstvo Srbije u dugom triatlonu ( 1.9km plivanja-90km bajka-21.1km trčanja ) i trka Evropskog kupa u super sprint triatlonu gde će kao članovi reprezentacije Srbije naš klub predstavljati Luka Gligorić i Bogdan Jelača.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS