Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Meridian daje 500 RSD na poklon – preuzmi bonus odmah! - | K-013 Portal

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Meridian daje 500 RSD na poklon – preuzmi bonus odmah!

kladionica, meridianbet 500 din poklon, meridian freebet

Znamo da ste još uvek pod utiskom sinoćne utakmice reprezentacije Srbije, ali nema mnogo vremena za razmišljanje, jer je pred nama uzbudljiv fudbalski vikend!

Ono „pravo“ tek predstoji, sve do sada je bilo samo zagrevanje. A, za ovakav vikend – morate biti spremni da sastavite „brdo“ tiketa.

Svi uslovi su tu: vrhunski fudbalski program, NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, bonus za online kladjenje i samo malo vašeg poznavanja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Gde to ima? U Meridianu, naravno!

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Sportska kladionica Meridian poklanja ti BONUS ZA ONLINE KLADJENJE OD 500 RSD i to potpuno BESPLATNO!

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE, isprati fantastične kvote i sastavi dobitni tiket.

U samo par koraka možeš postati milioner, a to je prilika koja se ne propušta!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU - Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! Neophodno je samo da ukucate Ticket ID, kao i kod za isplatu sa dobitnog tiketa i novac će biti prebačen kao depozit na online nalog. Naravno, da biste mogli da koristite ovu jedinstvenu opciju u Meridianu prethodno je potrebno da imate korisnički nalog i zato se odmah registrujte na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj ponudi igara, ali i najnovijim opcijama!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS