Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saveti za uspešno online klađenje - | K-013 Portal

Saveti za uspešno online klađenje

kladionica

Onlajn je vrlo verovatno dominantan način klađenja u današnje doba. Prema raznim istraživanjim renomiranih agencija specijalozovanih za ovu branšu, više od 90 posto kladioničara je upoznato sa online klađenjem, dok ga velika većina koristi svakodnevno.

Iako su nam kladionice na svakom koraku i nikada dostupnije, ljudi ipak koriste svoje mobilne uređaje jer je jednostavno lakše tako. Sa njima se možemo kladiti sa posla, od kuće, u putu, praktično iz bilo kog ugla sveta u kom postoji domet mobilne mreže.

Usled takvog razvoja događaja, i sam način klađenja se promenio, i nije u istom obliku kao nekada. Prva i osnovna stvar je da se opklade polažu mnogo češće i brže, ali o tome ćemo u daljem tekstu.

Tema ovog članka je kako napraviti online klađenje profitabilnim?

Da bi smo polako ušli u materiju objasnićemo par stvari. Mi smo ovde ne da bi Vam nabrajali strategije kojima se možete koristiti, već da Vam ukažemo na par stvari koje bi mogle da Vam olakšaju i poprave efikasnost kod online klađenja. Konkretne strategije ne želimo i nećemo pominjati jer one su u teoriji sve dobitne ali niko ne može da garantuje dobitak, tako da ne želimo da idemo u tom pravcu.

Šta je bitno kod online klađenja? Sledećih par faktora će Vam pomoći u istom.

  • Staloženost
  • Plan finansija
  • Brzina reakcije
  • Brzina aplikacije i sajta
  • Gledanje na duge staze

Najosnovnije pravilo je biti odmeren i staložen. Koliko god nam online klađenje pruža mogućnosti, toliko je ono u stvari vrlo opasno. Upravo ta mobilnost im mogućnost da polažemo opklade učestalije nego inače je mač sa dve oštrice.

Mnoštvo igrača je upalo u takozvanu „negativnu spiralu“ gde se ide iz gubitka u gubitak, a sve sa namerom da se izbriše minus. Naravno u takvim situacijama je naš temperament dolazi  do izražaja dok je trezvenost u zapećku. Upravo zato moramo da se uvek, i u bilo kojim uslovima kontrolišemo i da imamo plan a ne da srljamo jer kad tad, to uvek izađe na loše.

I ako nam se desi greška, loša procena ili što je najrealnije, neka nesrećna okolnost koja nam direktno utiče na rezultat opklade, mir se mora zadržati iako je to poprilično frustrirajuće. Zato je online klađenje teško i kako smo već rekli ranije, mač sa dve oštrice.

Kada smo kod plana finansija, za početak moramo da imamo pravce delovanja i neke osnove funkcionisanja. Mora da se odredi banka preko nje da se kladi inače korišćenje proizvoljnog uplaćivanja koje varira od našeg raspoloženja i volje. Kada nam emocije upravljaju bilo kojim poslom, od toga uglavnom nema ništa.

Banka je Vaš kapital za klađenje koji vi podelite na jednake delove i u skladu sa sigurnošću Vašeg tipa ulažete. Jedan tip ne bi trebao biti više od 8% banke, ili ukoliko je super siguran, 10%. Tako ćete lakše i baratati svojim ulozima i pratiti stanje uspešnosti i biti smireniji prilikom samog čina klađenja. Ovo je naravno najučestaliji neki odnos u procentima, on ne mora biti takav, ali u tom nekom rasponu se kreće.

Online klađenje nam nudi mogućnost brze reakcije i to se treba maksimalno koristiti, naročito kod klađenja uživo. Brzina je jedan on ključnih faktora uspešnosti , jer ukoliko vidimo neku promenu na terenu, naša reakcija određuje da li ćemo profitirati ili ne.

Crveni karton, izmena, povreda ili samo promena momentuma, svaki od ovih događaja je potencijalni dobitak.

Kod online klađenja je izuzetno značajna brzina aplikacije koju koristimo. Name neće biti mnogo od koristi naša spremnost ukoliko nam, popularno rečeno, zabaguje telefon. Odziv aplikacija ili pak sajtova brendova kod kojih se mi kladimo i imamo sredstva poprilično varira. To ste se verovatno do sada sami videli, te je najbolje napraviti neku komparaciju čija je aplikacija najbolja i na osnovu toga odabrati jednu i samo nju koristiti.

Mnogi se brinu da li na nekom drugom mestu imamo veće ili manje kvote, ali to i nije neki veliki problem. Kod uživo klađenja za razliku od onog klasičnog koje se odigrava pre meča, razlike u kvotama kod kladionica su minimalne i budite sigurni da nećete imati nikakav problem sa tim. Zato isključivo gledajte brzinu aplikacija i sajtova.

Retko kada se desi da novac padne sa neba i da bude zarađen brzo. Obično treba strpljenja za to. Isto tako se mora postupati i u ovom slučaju i igrati na duge staze. Online klađenje nam daje neverovatan broj opcija u bilo kom momentu, tako da kada uzmemo novac, ne moramo odmah da prebacujemo na nešto drugo, već možemo jednostavno da sednemo i pustimo da prođe neko vreme ukoliko nema odgovarajućih utakmica ili događaja. Klađenje na duge staze daje mnogo povolnije i bolje rezultate nego bilo koje drugo, ali i za to nam je potreban mir i staloženost.

Naše šanse da vremenom povećamo i banku i steknemo bolji pregled i kontrolu nad celom situacijom raastu kako prolazi vreme, i moramo da shvatimo, da u suštini klađenje na duge staze radi za nas, a ne protiv.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS