Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometašice ŽRK Pančevo izgubile od Naise 34:28 - | K-013 Portal

Rukometašice ŽRK Pančevo izgubile od Naise 34:28

zrk pancevo, rukomet

Nakon remija sa Bekamentom na startu drugog dela Arkus lige rukometašice Naise bez većih problema u rezultatom 34:28 (15:14) u hali "Čair" savladale su u 12. kolu poslednjeplasirani tim Pančeva.

Tim iz Niša su do tek četvrte pobede u sezoni predvodile su kapiten Olivera Nikolić i Jelena Knežević sa po 9 postignutih golova.

Između dva dobra rezultata u prvenstvu sastav iz Niša savladao je i u pretkolu Kupa Topličanin, kada je, baš kao i protiv Pančeva sinoć, sastav Slavka Krnjajca otpor protivnika slomio u drugom poluvremenu.

Imale su domaće rukometašice u 24. minutu utakmice na svom kontu i 5 golova prednosti, ali su pad u igri Naise gošće iz Pančeva iskoristile i uspele da odlaska na odmor zaostatak smanje na jedan gol (15:14).

U nastavku utakmice kvalitet Naise došao je do izražaja, Olivera Nikolić i Jelena Knežević bile su nezaustavljive što je sredinom drugog dela rezultiralo prednošću Nišlijki od 29:22. Iako je meč već tada bio rešen, a ekipa Pančeva se nije predavala i dopustila da razlika bude dvocifrena (34:28).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS