Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković pozitivan na koronu, obolela i Jelena, deca negativna na test - | K-013 Portal

Đoković pozitivan na koronu, obolela i Jelena, deca negativna na test

Novak Đoković, Jelena Đoković, koronavirus, korona, pozitivan, tenis, Adria tur

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saopštio je danas da je pozitivan na korona virus. Sem njega, pozitivna je i supruga Jelena, dok su deca negativna. 

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period", rekao je Đoković i dodao da je dobro i da ne oseća nikakve simptome.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja, ističe srpski as.

"Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana i ponoviti test za 5 dana", poručio je Đoković.

Teniseri traže Đokovićevu ostavku u Savetu igrača

Đoković se nakon zaraze više igrača korona virusom na "Adria Touru", uključujući i njega, nalazi pod pritiskom i zahtevom da podnese ostavku na mesto predsednika Saveta ATP igrača.

Američki sportski časopis "Sports ilustrejted" tvrdi da se Đokovićeva ostavka nalazi na stolu i da bi o njoj trebalo da se raspravlja.

Prema tom listu više predstavnika u Savetu igrača najavljuje da želi ostavku srpskog tenisera.

Đoković, kao organizator turnira, kako smatra švajcarski "Blik", na osnovu reakcija i posledica, nije se poneo odgovorno u ulozi koja zahteva odgovornost.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS