Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković ubedljivo do polufinala u Sinsinatiju - | K-013 Portal

Đoković ubedljivo do polufinala u Sinsinatiju

Novak Đoković, Đoković, Sinsinati, turnir, sport, tenis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Sinsinati mastersa, pošto je večeras u četvrtfinalu savladao Nemca Jana Lenarda Štrufa u dva seta, sa 6:3, 6:1.

Za prolazak u finale Đoković će sutra igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, koji je danas, posle preokreta, u tri seta pobedio branioca titule Rusa Danila Medvedeva.

Đoković i Bautista Agut su se do sada satajali 11 puta i Španac je uspeo da dobije tri meča, od čega dva prošle godine.

Novak je i u četvrtom međusobnom duelu dosta lako pobedio Štrufa i plasmanom u polufinale odbranio je bodove iz prethodne sezone. Lane je u polufinalu izgubio od Medvedeva, a sada će imati priliku da osvoji nove bodove i da uveća prednost u odnosu na Rafaela Nadala.

Meč protiv Štrufa Đoković je dobio bez prevelike potrošnje energije. Sve mu je funkcionisalo savršeno i jedini manji pad koncentracije je imao na kraju meča, kada je u u drugom setu vodio sa 5:0 i servirao za pobedu.

U tom gemu je napravio više grešaka nego u čitavom prethodnom delu meča i nemački teniser je uspeo da napravi brejk, ali je to samo iznerviralo prvog igrača sveta, koji je u narednom gemu napravio peti brejk i završio posao za sat vremena.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS