Inicijativa Zrenjanin je žedan organizuje Marš za vodu
inicijativa zrenjanin je zedan, mars za vodu, zrenjanin

Inicijativa Zrenjanin je žedan organizuje Marš za vodu
montekristo 0507


Gradjani Zrenjanina okupljeni oko inicijative "Zrenjanin je žedan" pozvali su sugradjane da im se pridruže u velikom Maršu za vodu u subotu, u podne, u tom gradu.

Kako su najavili, okupljanje je na parkingu Kristalne dvorane odakle se kreće u protestni marš do glavnog gradskog trga i gradske kuće, gde će se obratiti javnosti.

Ukazali su da već skoro dve decenije gradjani Zrenjanina nemaju pravo na vodu i dostojanstven život i da isto toliko gradjane drže kao političke taoce zarad svojih sitnih interesa.

"Nećemo više da čekamo i budemo taoci dok jedni odu, drugi dodju, treći osmisle, četvrti izvedu a svi se ugrade ne hajući za interese onih koji moraju biti na prvom mestu, ne hajući za gradjane Zrenjanina", poručili su iz Inicijative "Zrenjanin je žedan".

Oni zahtevaju čistu pijaću vodu u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti na česmama u zrenjaninskim domaćinstvima, dve litre vode po članu domaćinstva dok se ne reši "višegodišnji fijasko sa aferom zvana fabrika vode".

Insistiraju na krivičnoj odgovornosti svih koji su bili uključeni u taj posao, bez obzira da li su bili u prethodnoj ili su u sadašnjoj vlasti, a zatražili su i učešće javnosti i struke u svim tokovima pripreme i realizacije radova i finansija.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble